Pedicure Praktijk Vrachelen, Medisch Pedicure

Kwaliteit en aandacht voor uw voeten. Ik ben Manja van der Veen, gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet.
 

Contact opnemen

Profielfoto-landelijke-dag-Z&W_0362 website

Professionele voetverzorging, persoonlijke aandacht en tijd voor uw voeten.

De agenda is gevuld. Hierdoor kan ik momenteel helaas geen nieuwe klanten aannemen.

De praktijk is aangesloten bij Provoet.

Lidnummer 317231

ProVoet_Logo

In de praktijk worden de producten van Footlogix gebruikt. Een voetverzorgingslijn met ook producten voor thuis.

logo_footlogix

Gemaakte afspraken dienen 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Niet tijdig geannuleerde afspraken of niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

afzeggen afspraak

Welkom!

Welkom op de website van Pedicure Praktijk Vrachelen. U kunt in de praktijk terecht voor uw professionele voetverzorging. Tijdens de eerste afspraak zal ik samen met u in kaart brengen welke voetproblemen er spelen en de behandeling daar op afstemmen. Bij een standaard pedicure behandeling worden uw nagels (ook kalk- of schimmelnagels) geknipt en verzorgd. Daarna wordt, indien nodig, eelt op verschillende locaties verwijderd. Ook kunt u terecht voor de behandeling van ingroeiende nagels, likdoorns of eksterogen en kloven. Tijdens de verzorging van uw voeten maak ik gebruik van de producten van Footlogix. Deze producten op basis van mousse zijn licht, sluiten de poriën niet af en laten geen vettige laag achter. Het is ook mogelijk om de producten van Footlogix aan te schaffen en bij u thuis te gebruiken.

Omdat ik opgeleid ben tot Medisch Pedicure kunt u ook bij mij terecht om uw risico voet te behandelen. Onder risicovoeten worden verstaan de voeten van personen met Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, neurologische aandoeningen, vaataandoeningen, kanker en/of dermatologische aandoeningen. Ook de voeten van personen die chronische medicatie gebruiken die van invloed zijn op de huid en nagels vallen onder de risicovoeten.

De praktijk is gevestigd aan de Vrachelsestraat 44a te Den Hout en ligt centraal gelegen tussen Oosterhout en Den Hout. Vanuit de wijken Vrachelen, de Contreie, De Kreek en vanuit Den Hout is de praktijk goed bereikbaar. U kunt voor de deur parkeren.

Het is mogelijk om zowel telefonisch als via e-mail een afspraak maken. U kunt rekenen op tijd en aandacht voor u en uw voeten. Maak uw wensen kenbaar en ik stem de behandeling daar op af.

Tot ziens!

Manja van der Veen